Ασφαλές ή όχι το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα, εν μέσω καθολικών απαγορεύσεων από πολλές χώρες, για την ασφάλεια ή μη του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Η αλήθεια είναι ότι οι γνώμες διίστανται.

Δημοσιεύτηκε στις Απρ 27 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

2 Σχόλια for “Ασφαλές ή όχι το ηλεκτρονικό τσιγάρο”

 1. Αγαπητοί Κύριοι,

  Η εταιρεία μας GETA Hellas εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά τα επώνυμα και ευρωπαϊκά προϊόντα Esmoke.

  Για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών σας σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα τα οποία υποστηρίζουν την ύπαρξη τοξικών ή άλλων βλαβερών ουσιών σε δείγματα ηλεκτρονικών τσιγάρων, θέλουμε να επισημάνουμε τα κάτωθι:

  - Το υγρό αναπλήρωσης ( e-liquid ) που χρησιμοποιούμε για την αναγόμωση των ανταλλακτικών φίλτρων Esmoke ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ, με βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους. Κατά συνέπεια δεν περιέχει και καμιά από τις υπόλοιπες τοξικές ουσίες (νιτροσαμίνες) που ανιχνεύθηκαν (μόνον) σε προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη.

  - Άλλες ουσίες που ανιχνεύθηκαν όπως η γλυκόλη διεθυλενίου, οφείλονται σε χρήση χαμηλού κόστους και ποιότητας πρώτων υλών. Η χρήση πρώτων υλών κορυφαίας ποιότητας, κατάλλήλων για φαρμακευτική χρήση (USP grade), εγγυάται την απουσία κάθε άλλης πιθανά βλαβερής ουσίας !

  - Το υγρό αναπλήρωσης Esmoke περιέχει ΜΟΝΟΝ 3 συστατικά, απολύτως γνωστά για την ασφάλεια τους, τα οποία παρασκευάζονται στην Ευρώπη από κορυφαίες βιομηχανίες, προορίζονται δε για φαρμακευτική χρήση και έχουν βαθμό καθαρότητας έως και 99,9%. Μπορείτε να δείτε όλα τα πιστοποιητικά, την σύνθεση και την προέλευση των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του υγρού αναπλήρωσης Esmoke στον εξής υπερσύνδεσμο: «Esmoke, Σύνθεση και Ασφάλεια»

  Αναφορικά με άλλες ανακοινώσεις στον τύπο μεταφέρω το κάτωθι κείμενο από την ιστοσελίδα:
  giromiro.blogpot

  «επιλέξετε να συνεχίσετε να πεθαίνετε από το συμβατικο κάπνισμα, γιατί μπορεί το ηλεκτρονικό κάπνισμα να σας δημιουργήσει δερματικά εξανθήματα, φαγούρα και δυσκοιλιότητα. Επίσης μοιάζει με συμβατικό τσιγάρο και επειδή έχει αρωματικά υγρά, μπορεί να το αγοράζουν μικρά παιδιά. Οπως τις τσίχλες. Αλλά τις τσίχλες νικοτίνης δεν τις πειράζουμε γιατί τις έχουμε ήδη εγκρίνει.»

  Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… αξίζει…

  Με εκτίμηση,

  Χαρ. Γιαννακού
  http://esmoke.gr

 2. Neraida Agapimouesy

  Καλέ οι τσίχλες νικοτίνης έχουν οδηγίες πόσες να καταναλώνεις και απαγορεύεται η άσκοπη χρήση τους, τι λέμε τώρα. Καμία σχέση.

  Εγώ απευθύνομαι στις δικές μου, τις νεραϊδούλες μου: Κάνετε τόσα και τόσα να «ενεργοποιηθείτε» θετικά, να μην έχετε «τρύπες» στην αύρα σας. Κάνετε γιόγκα, ασκήσεις διαλογισμού, χίλια δυο. ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ; Μα, δεν τρυπάει τίποτα περισσότερο την αύρα σας όσο ο καπνός του τσιγάρου!!!
  Αυτό ήταν το δικό μου χάπι, που λειτούργησε στον εγκέφαλό μου και έκανα βελονισμό (σε Έλληνα γιατρό με νόμιμο ιατρείο -με αλμπάνηδες δεν παίζουμε) και το έκοψα πριν χρόνια.
  ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio