Έβαλαν ταφόπλακες σε πλακόστρωτο στο Ηράκλειο

Πλάκες από τάφους με τα ονόματα των νεκρών να αναγράφονται  «έστρωσαν» πλακόστρωτο στη περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο. Του  λόγου

το αληθές αποδεικνύει η φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστρια του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ, στην οποία φαίνεται πως το μάρμαρο που χρησιμοποιήθηκε έσπασε και γύρισε ανάποδα. Στην επιστολή της η αναγνώστρια αναφέρει: «Η εν λόγω κυρία όπως φαίνεται στο κομμάτι του μάρμαρου απεβίωσε το 1965,θεός σχωρέστην και ζωή σε μας….Κάτι τέτοια βλέπουμε και μας πιάνει φρίκη, και ανατριχίλα.. Τον κουτσό παίζουν οι διαβάτες που περνάνε από το συγκεκριμένο σημείο, μιας και δεν θέλουν οι περισσότεροι να πατάνε τα ονόματα των αποθανόντων, και εδώ που τα λέμε σε πιάνει κομματάκι παγωμάρα. σαν περνάς από κει».

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τη λογική των ανθρώπων που το έπραξαν αυτό. Αδιαφορία, έλλειψη ή ….ανακύκλωση υλικών; Όποια και να ναι είναι  μακάβρια ενώ καταδεικνύει και την έλλειψη σεβασμού στις μνήμες των νεκρών.

Δημοσιεύτηκε στις Φεβ 4 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

2 Σχόλια for “Έβαλαν ταφόπλακες σε πλακόστρωτο στο Ηράκλειο”

  1. Grigoris K.

    Δεν είναι η πρώτη φορά, στη Δαιδάλου η προηγούμενη πλακόστρωση (αυτή που γλιστρούσε….) ήταν απο τον Αγιο Κωνσταντίνο!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=xwlnQhAKwsI&feature=related

  2. anakatevontas.blogspot.com

    Ε όχι ρε παιδιά…Τι άλλο θα ακούσουμε??

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio