Ανακαλούνται εξωλέμβιοι κινητήρες της Yamaha

Η εταιρεία YAMAHA MOTOR CO. σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου ανακαλεί 334  εξωλέμβιους κινητήρες τύπου F2A, F2.5A, F4A, F4B, F5A, F6C, 2C και 3A.

Στους συγκεκριμένους κινητήρες  υπάρχει πιθανότητα διαρροής καυσίμου από την τάπα του δοχείου καυσίμου λόγω φθοράς της φλάντζας.

Το καύσιμο μπορεί να διαρρεύσει στην περίπτωση μεταφοράς ή αποθήκευσης του κινητήρα σε οριζόντια θέση. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των κινητήρων θα ενημερωθούν εγγράφως με επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση της τάπας του δοχείου καυσίμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να καλέσουν στην Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 6293598.

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 31 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio