Εργοτέλης : Ανοικτές θέσεις για την ενδεκάδα

Ανοικτά μέτωπα υπάρχουν στον Εργοτέλη σε ότι έχει να κάνει με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Η προετοιμασία για το ματς αυτό συνεχίστηκε την Παρασκευή το απόγευμα με τον Νίκο Καραγεωργίου στο δίτερμα που έγινε να ανακατεύει πολλές φορές την τράπουλα για το αρχικό σχήμα κόντρα στους «πράσινους».

Ο προβληματισμός του Καβαλιώτη τεχνικού έχει να κάνει κυρίως με το αν θα χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα τον Βασίλη Κουτσιανικούλη η προτιμήσει να κρατήσει τον 24χρονο επιθετικό εκτός ενδεκάδας προκειμένου να βάλει από την αρχή στο παιχνίδι τον Λεάλ που πλέον είναι 100% έτοιμος.

 

Από εκεί και πέρα θέση στο βασικό σχήμα στη μεσαία γραμμή αντί του Γιώργου Σαρρή διεκδικεί και ο Εγκούτου Ολίσε όπου αν και ήταν στον πάγκο δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Άρη λόγω του ότι και αυτός δεν ήταν 100% έτοιμος. Από εκεί και πέρα μια δεδομένη αλλαγή θεωρείται η χρησιμοποίηση του Κλαούντιο Ντατόμο στο αριστερό άκρο της άμυνας στη θέση του τιμωρημένου Βίσιο.

 

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή στις 10 το πρωί στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου.

 

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 20 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio