Άφησε έγκυο την γυναίκα του ενώ κοιμόταν

Ένα διαφορετικό τρόπο σύλληψης προτείνει ένα ζευγάρι από την Αγγλία. Οι δύο νέοι κατάφεραν να συλλάβουν τον γιο τους μετά από μήνες προσπαθειών και αφού ο πατέρας κοιμόταν.

Ο πατέρας Ryan έχει την σπάνια ιατρική περίπτωση της «sexsomnia», η οποία οδηγεί τους ανθρώπους να προχωρούν σε σεξουαλικές πράξεις, τις οποίες μετά αδυνατούν να θυμηθούν.

Το ζευγάρι προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί επί 18 μήνες χωρίς επιτυχία. Οι δύο τους ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν θεραπεία γονιμότητας, όταν η Dee ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος.

Συνήθως ο Ryan ξυπνά την Dee,για να επιδοθούν στο όπως το αποκαλούν, «sleep sex», κατά το οποίο εκείνη είναι μισο-ξύπνια και εκείνος κοιμάται εντελώς.

Η Dee θυμήθηκε την πρώτη φορά που συνέβη αυτό και είπε σχετικά: «Την πρώτη φορά, του έστειλα μήνυμα το επόμενο πρωί, λέγοντας «Χθες ήταν τέλεια.»

«Μου απάντησε λέγοντας ότι δεν ήξερε σε τι αναφερόμουν. Δεν μπορεί ποτέ να θυμηθεί, αλλά το σεξ είναι πιο έντονο», συνέχισε.

Το ζευγάρι από το Basingstoke είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια, ενώ χάρη στην ιδιάζουσα περίπτωση του πατέρα, κρατά σήμερα στην αγκαλιά του των 16 μηνών γιο, Lincol.

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 20 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio