Τα καμώματα του Σουλεάπ και η τακτοποίηση της οφειλής από την ΠΑΕ ΟΦΗ

Δεν ανησυχούν στον ΟΦΗ από τα καμώματα του Μάριους Σουλεάπ ο οποίος μέσω του ατζέντη του ζήτησε από τη FΙFA την ενεργοποίηση ποινής στην κρητική ομάδα, για οφειλή ύψους 67.000 ευρώ. Κι’ αυτό διότι το θέμα έχει τακτοποιηθεί από τον Ηρακλειώτικο σύλλογο  και κίνδυνος τιμωρίας δεν υπάρχει, όπως τονίζουν οι διοικούντες.

Στον Ρουμάνο βάσει της ρύθμισης που είχε γίνει, έπρεπε την περασμένη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου να καταβληθούν 20.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει η κρητική ΠΑΕ, εξ αιτίας του φλέγον ζητήματος με τους αδερφούς Βατσινά. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες στον λογαριασμό του παίκτη κατατέθηκαν 10.000 ευρώ, έναντι της οφειλής. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή όμως δεν αρκέσθηκε στα χρήματα αυτά και ζήτησε ολόκληρο το ποσό δηλαδή όχι μόνο τις υπόλοιπες 10.000 ευρώ, αλλά συνολικά τις  67.000 ευρώ, «απειλώντας» ότι αν δεν του δοθούν θα προχωρούσε στην καταγγελία στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Στον Σουλεάπ πάντως έχει ήδη δοθεί όλο το ποσό των 67.000 ευρώ και μάλιστα υπάρχουν οι αποδείξεις και τα παραστατικά των τραπεζών, τα οποία και θα αποσταλούν τόσο στη FIFA, όσο και την ΕΠΟ και τη Super League.

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 19 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio