Σάκης Ρουβάς: «Ο γιος μου μοιάζει στην Κάτια»

Για το νεογέννητο γιο του μίλησε πρώτη φορά στις κάμερες ο Σάκης Ρουβάς! Πανευτυχής «χαζομπαμπάς», δήλωσε πως η μικρή Αναστασία περιμένει στο σπίτι τον αδερφό της, ωστόσο της είναι δύσκολο, μιας και τα παιδιά σε αυτή την ηλικία ζηλεύουν.

Ο τραγουδιστής θέλει ο γιος του να αποκτήσει τη δική του προσωπικότητα: «θα μεγαλώσει, κι ελπίζω να πάρει εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν πιο δυνατό, να ζήσει καλύτερα».

Θα ήθελε όμως να γίνει καλλιτέχνης σαν τον μπαμπά του; «Απ΄ ότι μου λένε, οι Ζυγοί γίνονται καλλιτέχνες. Αλλά δεν θέλω να γίνει κάτι συγκεκριμένο. Θέλω να γίνει αυτό που θέλει εκείνος».

Και μπορεί όλοι όσοι έχουν δει από κοντά τον Ρουβά Junior να υποστηρίζουν πως είναι «φτυστός» ο μπαμπάς του, αλλά ο Σάκης απαντά… διπλωματικά!

«Τα παιδιά σ΄αυτή την ηλικία αλλάζουν συνεχώς και κάθε μέρα είναι διαφορετικά. Στη μητέρα του πιστεύω ότι μοιάζει».

To όνομα που θα πάρει ο γιός δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, το δωμάτιο του είναι έτοιμο, βαμμένο γαλάζιο και τον περιμένει.

Όσο για το πού αφιερώνει την πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα»;

«Η πρεμιέρα είναι αφιερωμένη στην Κάτια, στην Αναστασία και στο γιο μου. Όλα τα τραγούδια, τα έχω αφιερώσει στην Κάτια».

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 19 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio