Παρελθόν από τον πάγκο του Πλατανιά ο Ανδρ. Παντζιαράς

Μετά από τέσσερεις μήνες συνεργασίας ο Ανδρέας Παντζιαράς αποτελεί από την Τετάρτη το πρωί παρελθόν και με την βούλα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πλατανιά.

Το ξαφνικό διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές ανακοινώθηκε επίσημα από την Χανώτικη ΠΑΕ την Τετάρτη το πρωί αλλά ουσιαστικά η συνεργασία των δύο πλευρών είχε λυθεί από την Δευτέρα το βράδυ. Την Τρίτη μάλιστα ο 35χρονος τεχνικός βρέθηκε στην προπόνηση του Πλατανιά και αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του .

Η ανακοίνωση του Πλατανιά για το ξαφνικό διαζύγιο με τον Ανδρέα Παντζιαρά αναφέρει: « Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά, τον οποίο προσωπικοί και οικογενειακοί  λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα. Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευχαριστεί τον κ. Παντζιαρά για τις υπηρεσίες που προσέφερε το διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Πρώτοι υποψήφιοι Δερμιτζάκης και Κατσαβάκης

Στον Πλατανιά πλέον από την Τρίτη βρίσκονται σε αναζήτηση του νέου τεχνικού που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και οι πρώτοι υποψήφιοι είναι δύο πολλοί γνωστοί προπονητές .

Ο λόγος για τον γνωστό σε όλους μας Παύλο Δερμιτζάκη που μετά την αποχώρηση του το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης έχει μείνει χωρίς ομάδα αλλά και τον Μάκη Κατσαβάκη που δεν θα συνεχίσει στον Ηρακλή με τον οποίο είχε αρχικά συμφωνήσει.

 

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 19 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio