Εργοτέλης : Φώναξε παρών ο Ολίσε εν όψει Άρη

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα η προετοιμασία του Εργοτέλη για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε τον Εγκούτου Ολίσε που είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο την Τετάρτη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα να επιστρέφει την Πέμπτη στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του για το παιχνίδι με τον Άρη.

Στον αντίποδα ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ακολούθησε καθαρά για προληπτικούς λόγους την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να προφυλαχθεί από ένα κρυολόγημα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κορυφώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Άρη, με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα στις 6:30 και θα την ολοκληρώσουν το Σάββατο το πρωί, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση.

 

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 13 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio