Πώς θα αποφύγετε τη δυσάρεστη οσμή του τηγανίσματος στην κουζίνα

Αν πρόκειται να τηγανίσετε στο τηγάνι ή τη φριτέζα και δεν θέλετε να μυρίσει «τηγανίλα» η κουζίνα σας, τότε δεν έχετε παρά να προσθέσετε στο λάδι λίγο εκχύλισμα βανίλιας.

Εναλλακτικά, αντί για εκχύλισμα βανίλιας μπορείτε να ρίξετε στο λάδι ένα κοτσάνι μαϊντανό και θα κάνει την ίδια δουλειά!

Πηγή: meacolpa.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 16 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio