Προσφυγή 92.000 ευρώ από Αγρίτη για τη διασφάλιση των χρημάτων του

Το ποσό των 92.000 ευρώ διεκδικεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω προσφυγής  που κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη (13/10) ο Ανέστης Αγρίτης.

Κίνηση στην οποία σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προχωρήσει λόγω της αγάπης του για τον Ηρακλειώτικο σύλλογο και απέφευγε το προηγούμενο διάστημα.

Τελικά επέλεξε τη συγκεκριμένη οδό όπως επισημαίνει στο στενό του περιβάλλον «για να διασφαλίσω τα χρήματά μου καθώς αφότου περάσει ένας χρόνος -σύμφωνα με σχετικό νόμο που υπάρχει- δεν θα μπορέσω να  διεκδικήσω τα οφειλόμενα».

Όσον αφορά τις υπόλοιπες 78.000 ευρώ αντιστοιχούν σε δύο επιταγές επιταγές 40.000 και 38.000 ευρώ αντίστοιχα που είχε λάβει ο Μυτηλινιός επιθετικός από την ΠΑΕ ΟΦΗ για οφειλόμενα προηγούμενων ετών και τις οποίες έδωσε για να τακτοποιήσει προσωπικό του θέμα.

Το εν λόγω πρόσωπο στον οποίο δόθηκαν οι επιταγές ύψους 78.000 ευρώ έχει κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ διεκδικώντας τα συγκεκριμένα χρήματα.

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 19 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio