ΟΦΗ : Προχωράει σε αίτηση αναστολής κατά Βατσινά

Στα δικαστήρια φαίνεται ότι θα λύσουν τις διαφορές τους οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ με τα αδέρφια από την στιγμή που στη νέα επαφή που έγινε την Τρίτη το απόγευμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και πάλι δεν βρέθηκε κοινό σημείο επαφής.

Αρχικά η πλευρά Βατσινά φάνηκε ότι δέχτηκε τον διακανονισμό για την καταβολή των 300.000 ευρώ σε δόσεις μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα βρεθεί λύση την τελευταία στιγμή τα αδέρφια Βατσινά άλλαξαν και πάλι την στάση τους με την κατάσταση να έχει φτάσει πλέον σε επικίνδυνο σημείο για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Μπροστά σε ένα ενδεχόμενο οικονομικό «κράχ» οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν έχουν άλλη λύση παρά να προσπαθήσουν μέσα από τις δικαστικές αίθουσες να προσπαθήσουν να ξεμπλοκάρουν τα χρήματα από τον Ο.Π.Α.Π προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν το ποσό των 280.000 που είναι αυτή τη στιγμή δεσμευμένο από τους αδερφούς Βατσινά.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ λοιπόν θα καταθέσουν σήμερα στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου αίτηση αναστολής που αναμένεται να συζητηθεί την Πέμπτη το πρωί προκειμένου να φανεί αν μπορούν να «ξεμπλοκάρουν» τα χρήματα . Αν κερδίσει ο ΟΦΗ την υπόθεση τότε θα μπορέσει να πάρει μεγάλη οικονομική ανάσα ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αναζητήσει τρόπο να βρει χρήματα για να καλύψει τις οφειλές προς τους Σφακιανάκη και Ψωμά για να μην υπάρχει πρόβλημα με την διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ.

 

 

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 19 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio