«Παίζονται» τρεις θέσεις στην ενδεκάδα του ΟΦΗ

Τρεις θέσεις είναι ανοικτές στην ενδεκάδα του ΟΦΗ όσον αφορά το Κυριακάτικο (16/10, 8.30μ.μ.) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η πρώτη στη μεσαία γραμμή όπου τρεις παίκτες διεκδικούν τις δύο θέσεις των αμυντικών χάφ (Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ρόβας). Η δεύτερη στην κορυφή της επίθεσης για την οποία παλεύουν οι Μάντζιος, Βερόν. Και η τρίτη δεξιά μπροστά με μνηστήρες τους Σίσιτς και Χ. Λόπεθ.

Κατά τ’ άλλα η κρητική ομάδα θα παραταχθεί στη Θεσσαλονίκη με σύστημα 4-2-3-1 που μετατρέπεται και σε 4-3-3 με τον Κάρολ τερματοφύλακα, δεξιά στην άμυνα τον Γαλανόπουλο, αριστερά τον Μπουλούτ και κεντρικούς αμυντικούς τους Γεωργίου – Ταυλαρίδη. Ελεύθερος στο κέντρο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ θ’ αγωνιστεί ο Σουμπίνιο και αριστερά μπροστά θα βρίσκεται ο Παπουλής.

Η αποστολή του Ηρακλειώτικου συλλόγου που «πέταξε» με καθυστέρηση το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) απευθείας για τη συμπρωτεύουσα έκανε ένα χαλάρωμα το απόγευμα σε γήπεδο της περιοχής, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της.

 

 

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 15 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio