«Βράζει» με τη διαιτησία ο ιστορικός ΕΓΟΗ

«Βράζει» με τη διαιτησία ο ΕΓΟΗ, εκδίδοντας την Τρίτη (11/10) δύο ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για τη διαιτησία. Η πρώτη αφορά το παιχνίδι με τον Ρωμανό και η δεύτερη γενικότερα τη συμπεριφορά των ρέφερι του Ηρακλείου με τίτλο «Ζήτω το τοπικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις διαμαρτυρίας του ιστορικού σωματείου:

«Θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για την καθοδηγημένη διαιτησία των κ.κ. Γρηγοράκη, Δασκαλάκη Αν. στον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 με αντίπαλο τον Ρωμανό. Ο κύριος Γρηγοράκης από την στιγμή που προσήλθε στο γήπεδο ήταν ιδιαίτερα προκλητικός αφού κρατούσε στο χέρι και μας έδειχνε επιδεικτικά την προκήρυξη έχοντας σημειώσει με μαρκαδόρο την παράγραφο που αναφέρει την υποχρεωτική ταυτότητα που πρέπει να έχει ο προπονητής. Χωρίς καν να προλάβει ο ΕΓΟΗ να προσκομίσει δελτία, ταυτότητες παραγόντων και ταυτότητα προπονητή. Εμάς κατευθείαν αυτή η κίνηση μας έβαλε σε υποψίες ότι το απόγευμα θα είναι δύσκολο με τον συγκεκριμένο ρέφερι. Με την έναρξη του αγώνα, ο κύριος Γρηγοράκης προσέφερε προστασία στον αντίπαλο γεμίζοντας τους ποδοσφαιριστές μας με κίτρινες κάρτες, δίχως την παραμικρή αφορμή ενώ σε αντίστοιχες παραβάσεις των αντίπαλων παικτών, έδινε ένα απλό φάουλ. Ένα άλλο κραυγαλέο παράδειγμα είναι στο 23ο λεπτό όταν επιθετικός του ΕΓΟΗ έφυγε ένα μέτρο πίσω από τον αμυντικό, βγαίνοντας σε προφανή θέση για γκολ, ο κύριος Δασκαλάκης Αν. σήκωσε την σημαία για οφσάιντ προκαλώντας τον εκνευρισμό όλης της ομάδας μας και τα γέλια των αντιπάλων. Αποκορύφωμα είναι στο 93’ όταν ο ΕΓΟΗ είχε κερδίσει φάουλ σε πολύ καλή θέση έξω από την αντίπαλη περιοχή και ενώ το αποτέλεσμα είναι 0-1 το τείχος ήταν πολύ κοντά με αποτέλεσμα αντί ο ΕΓΟΗ να ισοφαρίσει, να δεχτεί και δεύτερο γκολ. Σε διαμαρτυρία του αρχηγού της ομάδας για το τείχος, η απάντηση του κυρίου Γρηγοράκη ήταν «γιατί σούταρες;» την στιγμή που ο ίδιος είχε δώσει εντολή να εκτελεστεί το φάουλ και παρ’ όλες τις φωνές πριν από την εκτέλεση ότι δεν είναι σε κανονικη θέση το τείχος. Nα χαίρεστε τους διαιτητές σας».

«Ζήτω το τοπικό ποδόσφαιρο»

«Το ΔΣ του ΕΓΟΗ συμπαραστέκεται σε όλα τα αδικημένα ή που θα αδικηθούν στο μέλλον σωματεία και γίνεται πρωτεργάτης στο να διαμαρτυρηθούν τα σωματεία ενωμένα για τις κακές διαιτησίες που έχουν και θα έχουν στο μέλλον χωρίς την συμπαράσταση της μητέρας των σωματείων ΕΠΣΗ που βέβαια η ίδια έχει δώσει τα δικαιώματα στους διαιτητές και έχει αφαιρέσει από τα σωματεία. Δεν τιμωρούνται οι διαιτητές, που είναι η τιμωρία του διαιτητή Γαρίπα – ΕΓΟΗ; Που είναι η τιμωρία των διαιτητών που βρίζουν ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φιλάθλους; Ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα; Σε αυτό υπάρχει κύριοι συνενοχή από το Δ.Σ. της διαιτησίας και το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ. Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Τιμωρούνται μόνο οι παράγοντες και οι ομάδες με αποτέλεσμα οι διαιτητές να έχουν ασυλία να και να το εκμεταλλεύονται.
Ζήτω το τοπικό ποδόσφαιρο!».

Δημοσιεύτηκε στις Οκτ 11 2011. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένος σχετικά με αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο

MHNYMA

GPOiNT

Αναζήτηση

Αναζήτηση ανά ημερομηνία
Αναζήτηση ανά κατηγορία
Αναζήτηση με το Google

Photo Gallery

Σύνδεση | Designed by Fabrica Design Studio